Hey, this photo is ©

Dj-k

1920348_758081064240571_873298148084313253_n

Kedves Házasulandók!

Először is engedjétek meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam:

A discozást 1997-ben kezdtem, azóta is rendszeresen megfordulok az éjszakai klubokban, valamint megszámlálhatatlan vállalati rendezvényt, esküvőt, privát bulit lebonyolítottam már. A bulikat Pioneer Pro Dj pulttal és QSC K-System hangredszerrel vezényelem le, Dj vizsgával (1999 óta), Mahasz engedéllyel rendelkezem, a Dj szövetség tagja vagyok.

A zenei stílusom a 80-as, 90-es évek zenéitől napjaink aktuális slágereiig, valamint a lágyabb elektronikus zenékig terjed. Munkám során a pontos mixelés mellett, előszeretettel használom a mikrofont is. Szeretem bevonni a közönséget az este alakulásába elvégre Én vagyok értük és nem Ők értem!

Referenciáim a következőek (a teljesség igénye nélkül):

Clubok, ahol jelenleg is dolgozom:  Crazy Café (’90-es évek és napjaink slágerei) Bp., nU bisztró (modern tánczene és lounge) Bp., VakEgér Tőzsdekocsma (’90-es évek és napjaink slágerei) Bp.,

Clubok, ahol dolgoztam:  Kaméleon Klub Bp., Y Club Cegléd, Macondo Music Café Cegléd, Jazz Café Cegléd, Kakas Disco Fonyód, Morrison’s 3 (Közgáz Pince), U26 Club Bp., Ankert Bp. , S’Maci Pub Bp. ,

Céges rendezvények, ahol megfordulok rendszersen:  Philip Morris Mo. Kft., GlaxoSmithKline Kft., Deloitte Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., Telenor Zrt., Nestlé Hungária Kft., Cetelem Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., MAG Zrt., Tesco Global Áruházak Zrt.…..stb.

Rendezvényszervezők akikkel együtt dolgozom: Volumen A hangostárs, Budapest Party Service, Confhotel Event, Allure Supreme, XXL Catering, Waldorf Catering, Rátkai Tímea esküvőszervező, Agócs Virág eszküvőszervező, Mis & Bos rendezvényszervező…..

Remélem a levelem és a referenciáim elnyerik a tetszéseteket, és egy felejthetetlen estét tudunk végigbulizni együtt!

 

Üdvözlettel:

Mester Gyula


 

10261978_660208634014744_7731756226887886124_n

Kedves Ifjú Pár!

 

Pályafutásom a 90-es évek elején kezdődött, 96-ban Lemezbemutatói Szakvizsgát tettem (OSZK működési engedéllyel rendelkezem). A mai napig eredeti ill. jogtiszta zenei anyaggal dolgozom, épp úgy bakelitről mint cd-ről.

Szakmai pályafutásom során lehetőségem volt több budapesti Clubban fellépnem . Emellett rengeteg rendezvény, esküvő és számtalan zártkörű bulit vezényeltem le. Sokéves ténykedésem alatt nagy tapasztalatra tettem szert több zenei stílusban, a 90-es évek zenéitől egészen a modern elektronikus tánczenéig.

Jelenleg a VakEgér egyik rezidens DJ-je vagyok. Az elmúlt években a Budapest szinte összes jelentős clubjában felbukkantam, többek között: Kaméleon Club, Up The Club, Dokk Club, Dokk Beach, Bed Beach, Pink, White Angel, Budapest Parádé 2005-2006, Cafe Del Rio, Romkert, Moulin Rouge, Club Play, Club Prestige, Jam, Citadella, Szikra stb…

Remélem, hogy mihamarabb találkozunk a bulikban!

Üdvözlettel:

Csák László /Chucky/


 

11823899_1149590415068099_1381738894_n

Szabados Jácintnak hívnak. 15 éve, hogy nem csak szenvedélyem, hanem hivatásom is a lemezlovas szakma.

Nem a hírnév vagy az anyagi okok motiválnak elsősorban abban, hogy minél magasabb szinten csináljam ezt a gyönyörű szakmát. A zene szeretete és a közönség önfeledt szórakoztatása számomra a fő inspiráció.

Pályafutásomat robbanásszerűen kezdtem Budapest szívében található klubokban, de hamar ráébredtem, hogy vannak a jó zenére igényt tartó emberek a diszkók falain kívül is! Innentől már megszámlálhatatlan mennyiségű esküvőn, rendezvényen, rádióban is játszhattam a legnagyobb slágereket. Köztük olyan kivételes, megtisztelő helyszíneken is ahová “club DJ” nem is juthatott volna. Köztük a budai Hilton bálterme, a Magyar Nemzeti Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete, Stefánia palota, megszámlálhatatlan mennyiségű kastély, villa stb.

Remélem hamarosan mi is találkozunk, egy remek parti keretein belül, én már nagyon várom! Addig is minden jót kívánok!

Üdvözlettel:

Szabados Jácint


 

20150815_180324Sziasztok, Dj Groovelyne vagyok.

Ha nem is a legöregebb, de az egyik legelkötelezettebb Dj-je vagyok a …. csapatnak.

A budapesti klubokban való dj-zés mellett az elmúlt 5 évben bejártam az esküvői helyszínek színe javát (Marriott, Zsófia Rendezvényhajó, Gundel Étterem, Petneházy Huszárcsárda, Wedding Garden, Barabás Villa, YBL Palota, Dunapalota…stb.) és több mint 100 párnak dobtam fel zenémmel talán életük legemlékezetesebb estéjét 🙂

Három szóval jellemezném munkásságomat:

1.Hideg profizmus,

2.Zenei felkészültség,

3.Fiatalos erőbedobás.

Ne higgyétek, hogy csak Ti készültök a “Nagy nap”-ra…Nálam a felkészülés hangsúlyos szerepet kap, mind zeneileg, mind mentálisan. Egy esküvői party-n való fellépés egy kicsit “bensőségesebb”, sokrétűbb feladat, ahol a szakmai felkészültség mellett a mikrofonos műsorvezetésen át, a technika összeállításáig sok mindenben szerepet kap egy DJ.

Mi igyekszünk “több mint DJ”-k lenni, és maximálisan kiszolgálni mind Titeket, mind vendégeiteket.

Nem vagytok a mulatós zene elkötelezettjei?Én sem.Viszont a Hip-Hop Boyz-tól a Black Eyed Peas-ig bármi jöhet? Vagy vicces, összevágott nyitótáncot szeretnétek?

…Kedves Párok, ha fiatalos esküvői bulira vágytok, jó helyre kattintottatok ! 🙂

Referenciák:

  • 2006. Kaméleon Club [Warm up section]
  • 2007. Morrison’s Opera [University Parties]
  • 2007. Morrison’s 2 Klub[Resident Dj, Mainstream, EDM, R&B  – Jelenleg is]
  • 2010. Morrison’s Közgáz/Közgáz Pince [Resident Dj, Mainstream / R&B /Retro Music – 2012-ig.]
  • 2011. Morrison’s Liget Club [R&B, Silent Disco  – 2013.-ig]
  • 2012. Budapest Park [Concert Warm-up, Mainstream/R&B, Retro  – 1 szezon ]
  • 2013. Vakegér Tőzsdekocsma[Resident Dj – Mainstream Music – Jelenleg is]
  • 2014. Cactus Juice Pub[Resident Dj, Funky / Retro / Mainstream Music – Jelenleg is ]

Üdvözlettel:

Vajas Gergő

 

PixelMustache-Medieval-Text-Style dok