Hey, this photo is ©

2015.09.20
empty image

Kedves Gyula!

A 2015.05.30. szombati, Búsuló Juhász Étterem Panoráma termében megtartott esküvőnkkel kapcsolatban írunk.

Több mint egy hónappal az esküvő után, túl a nászúton és az esküvő szervezésével járó fáradalmak kipihenésén, már visszarázódtunk a régi kerékvágásba. Ennyi idő elteltével talán még inkább objektíven és letisztultan tudjuk értékelni és átgondolni a dolgokat.

Továbbra is azt gondoljuk, hogy DJ szerepkörben Te tökéletes választás voltál számunkra, nagyon örülünk, hogy el tudtad vállalni a felkérésünket, és nagyon-nagy hálás köszönetünk, hogy akkora hatalmas bulit varázsoltál az esküvőnkből.

A vendégek jó része még a mai napig emlegeti a hatalmas bulit, Téged, a remek zenéket, ahogy visszaröpítettél bennünket az 1990-es és 2000-es évekbe, amikor legtöbbünk a fiatalkorát / kamaszkorát / diszkókorszakát élte. Az is sokatmondó és beszédes, hogy az étterem állítása szerint hajnali 5-ig még nem tartott náluk esküvő, és hogy esküvőn ekkora bulit még nem láttak…

Nekem (Joci, a férj) személy szerint nagy álmomat váltottad valóra, hogy az esküvőmön nem mulatós zene, hanem diszkózenék szóltak, és az elmúlt évek legnagyobb bulija volt. Sok vendég dicsérte a vacsora alatti nagyon kellemes lágy zenéket, valamint a középkorú vendégeknek nagyon tetszett az este elején jellemző 80-as évek zenéje, amire ők is tudtak táncolni, lazulni. A menyasszonytánc után meg elszabadult a buli :-)))

A nővérem külön kérte, hogy köszönjük meg a nevében is, hogy 40 évesen élete legnagyobb bulija volt, 5-ig táncolt, és hogy soha nem érezte magát ilyen jól :-)))

(hozzáteszem, sokat buliztam vele, de ilyennek még én sem láttam :-)))

Reméljük, ezek a visszajelzések is megerősítenek Téged abban, hogy csak így tovább :-))

Csak ajánlani tudunk másoknak is, és reméljük, találkozunk még mások esküvőjén :-))

Nagyon köszönünk mindent!!!

Kívánunk Neked további sok sikert és jó egészséget!

Üdvözlettel, Szabó József és Kelecsényi Réka

Leave a comment