Hey, this photo is ©

Bemutatkozás

Kedves Ifjú Pár!

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk a nagy elhatározáshoz!
Mivel Ti már meghoztátok a legfontosabb döntést, a továbbiakban engedjétek meg, hogy mi is hozzájáruljunk ahhoz, hogy a „NAGY NAP” ne csak nagy, de „EMLÉKEZETES” is legyen. Mi a Közös életetek egyik legszebb napjához szeretnénk a technikai/zenei hátteret biztosítani, legyen az kis létszámú családias esküvő vagy egy több száz fős rendezvény. Lemezlovasaink több éves tapasztalattal rendelkező, számos esküvőt és rendezvényt megjárt szakemberek, akik kellő rutinnal kezelnek minden felmerülő kérést és igényt.

Minden egyes esküvőre úgy tekintünk:
Ennek az eseménynek tökéletesen kell sikerülnie, hogy utólag azt mondhassátok – Ez volt ÉLETÜNK LEGSZEBB NAPJA!
Mi a technikai, zenei lebonyolítás terén igyekszünk minden terhet levenni a vállatokról, hogy Nektek csak az „IGEN”-t kelljen kimondani.

Miért érdemes minket választani?

  • Mi nem csupán a zenéért, hanem egyben az egész esküvő technikai lebonyolításáért is felelünk, legyen az szertartáshangosítás, slideshow, dekorációs/hangulatvilágítás installálása, meglepetés programok/fellépők támogatása… stb.
  • Mind előzetes egyeztetés-, mind helyszínen felmerülő kérések alapján igyekszünk a közönség igényeit kielégíteni. Zenei repertoárunk igen széles skálával bír, legyen szó retro-, funky-, rock ’n roll muzsikákról, napjaink slágereiről, vagy egyéb más stílusról. Csapatunk tagjairól egyöntetűen elmondható, hogy kérésekben nem ismerünk lehetetlent.
  • A technikai háttérnek köszönhetően az élőzenés zenei szolgáltatásokhoz képest mindenképpen előnyként említhetjük meg, hogy a szolgáltatás folyamatos, szünet nélküli.
  • Minden esetben az adott helyszínre szabott hang- és fénytechnikát biztosítunk.
  • Figyelembe véve a szükséges erőforrásokat, a Dj nemcsak trendi, de egyben pénztárcabarát megoldás is. A mi szenvedélyünk a Ti boldogságotok biztosítása, szolgálat egy kiemelten fontos napon, amely számunkra nem csupán szakma, de elhivatottság is.
  • Igény esetén műsorvezetői, ceremóniamesteri teendőket is ellátunk.

Bízom benne, hogy a bemutatkozó levelünk, referenciáink, bulifotóink kellőképpen felcsigáztak Titeket, és hamarosan egy felejthetetlen estét fogunk együtt átmulatni!

 

PixelMustache-Medieval-Text-Style dok